U više od 20 godina posvećenosti i ljubavi prema ljekovitim biljkama i zdravom životu, tvrtka Herba Svet je narasla u moderno poduzeće koje okuplja vrhunski tim stručnjaka iz područja farmacije i fitoterapije te danas predstavlja suvremenu fitoterapijsku liniju potpuno prirodnih ljekovitih preparata koja njeguju tradicionalna iskustva. Više informacija o tvrtki i svim njihovim proizvodima potražite na web adresi www.herbasvet.com.

Prateći svjetske trendove i primjenjujući najsuveremenija znanja iz područja fitoterapije, u nastojanju da svojim korisincama omogući maksimum biljne snage, Herba Svet je osmislio Femisan proizvode – potpuno prirodna rješenja za zdravlje žena.

Svi Femisan proizvodi proizvedeni su od kvalitetnih sirovina u skladu s međunarodnim standardima
ISO 9001: 2015 i u skladu s načelima sustava HACCP-a.

Učinkovitost Femisan proizvoda svakodnevno potvrđuje nebrojeno puno zadovoljnih korisnica, neka od svjedočanstva možete pronaći na stranici Iskustva.

Od 2013. Femisan A i Femisan B biljne kapi dostupne su i na hrvatskom tržištu, u prosincu 2017. ponudu smo upotpunili i Femisan A plus kapsulama.

Na hrvatsko, a samim time i na tržište Europske unije Femisan dodatke prehrani stavlja tvrtka Darrer koja je generalni zastupnik, uvoznik i distributer tvrtke Herba Svet za Republiku Hrvatsku. Darrer d.o.o. iz Zagreba posluje od 2004. godine i bavi se zastupništvom renomiranih stranih tvrtki i njihovih proizvoda koje distribuira u Hrvatskoj i svim zemljama EU.

Kako bismo korisnicama na području Hrvatske i svih zemalja EU olakšali kupovinu Femisan proizvoda, u studenom 2017. uveli smo opciju online naručivanja proizvoda putem naše internet stranice. Detalje o online narudžbi, plaćanju i dostavi pročitatajte u Općim uvjetima.

Ukoliko nas želite kontaktirati, to možete učiniti putem stranice Kontakt.