Opći uvjeti

Želimo vam dobrodošlicu na internetsku stranicu www.femisan-croatia.com!

Lijepo vas molimo da pažljivo pročitate ove Opće uvjete.

Korištenjem internet stranice u svrhu informiranja i/ili naručivanja proizvoda s obvezom plaćanja potvrđujete kako ste upoznati s ovim Općim uvjetima te kako ste s istima suglasni. Ukoliko niste suglasni s ovim Uvjetima molimo Vas nemojte koristiti ovu internet stranicu.

1. Uvjeti korištenja internetske stranice

Internet stranicu www.femisan-croatia.com posjeduje i ažurira Darrer d.o.o. iz Zagreba.

Smatra se da su svi posjetljitelji u svakom trenutku korištenja internet stranice www.femisan-croatia.com upoznati s ovim Uvjetima te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko ne prihvaćate ove uvjete korištenja, molimo Vas da napustite internet stranicu.

Svrha internetske stranice www.femisan-croatia.com je ponuditi korisnicima jednostavniji način narudžbe Femisan proizvoda, informiranje o Femisan proizvodima (informacije o sastojcima, načinu primjene, preporučenoj dnevnoj dozi,  hranjivim vrijednostima, napomene, upozorenja, neto količina, načinu čuvanja preuzete su s deklaracije i ambalaže proizvoda) te davanje općenitih informacija vezanih uz zaštitu reproduktivnih organa kod žena, uz napomenu da te informacije ne služe kao zamjena za liječnički pregled ili konzultacije.

Odričemo se odgovornosti o tome na koji ćete način Vi koristiti informacije i sadržaj na našoj stranici i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Informacije navedene na internetskoj stranici www.femisan-croatia.com nisu namijenjene za postavljanje dijagnoze zdravstvenog problema ili bolesti bez savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom, niti su namijenjene za propisivanje terapije bez prethodnih konzultacija sa stručnim medicinskim osobljem. Ako u vama postoji sumnja na određene simptome, molimo vas ne čekajte – već dogovorite liječnički pregled kod vašeg liječnika. Ukoliko imate nedoumice oko izbora preparata, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Tvrtka Darrer kao vlasnik internet stranice kreira sadržaj i ažurira stranicu, iako u nastojanju i brizi da pruži najtočnije informacije ne daje garanciju da su iste uvijek potpune i točne.

Pridržavamo pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti i pritom ne preuzimamo odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Također pridržavamo pravo izmjene ovih Općih jer se svakim ponovnim korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici www.femisan-croatia.com smatra da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja.

U nastojanju besprijekornog korištenja Internet stranice, uvijek se trudimo smanjiti vjerojatnost pojave tehničkih pogriješka prilikom korištenja stranice, ali ne možemo dati jamstvo da će sve funkcionalnosti uvijek biti dostupne i ne odgovaramo za eventualnu nedostupnost stranice.

Internet stranica sadrži informacije trećih strana i poveznice na druge internetske stranice koje nisu u našem vlasništvu i na koje se ne odnose ovi Uvjeti stoga za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Poveznice na druge internetske stranice označene su na odgovarajući način.

Posjetitelji Internet stranice ovlašteni su za upotrebu sadržaja isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Svaka neovlaštena uporaba može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima i drugih zakona.

Sadržaj na ovoj Internet stranici vlasništvo je tvrtke Herba Svet d.o.o. iz Beograda i tvrtke Darrer d.o.o. i ne smije se koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika stranice.